Fjern placeringen fra et billede
Se, hvad dit billede afslører, og hent en ren kopi. Alt sker i din browser, og intet bliver uploadet.
For at fjerne placeringen fra et billede skal du vælge det nedenfor og trykke på Fjern placering. Du ser placeringen, kameraet og datoen, der er gemt i billedet, og derefter kan du hente en kopi uden nogen af disse oplysninger. De fleste JPG- og PNG-filer bevarer præcis samme billedkvalitet. Intet bliver uploadet.
Sådan fjerner du placeringen fra et billede
Vælg dit billede
Tryk på Vælg et billede, eller slip en JPG-, PNG-, WebP- eller HEIC-fil i feltet ovenfor.
Se, hvad det indeholder
Tryk på Fjern placering. Siden viser placering, kamera og dato, der blev fundet i billedet.
Hent den rene kopi
Tryk på Hent, og del denne kopi i stedet for originalen.
Hvad er EXIF-data?
EXIF er skjulte oplysninger, der gemmes i et billede: kamera- eller telefonmodellen, dato og klokkeslæt, indstillinger som eksponering og, hvis placering var slået til, GPS-koordinaterne for hvor billedet blev taget.
Disse koordinater kan pege på dit hjem, din skole eller din arbejdsplads. At fjerne dem, før du deler et billede offentligt eller sender det til en, du ikke kender, er en enkel vane for privatlivets skyld.
På iPhone
Vælg billederne i appen Fotos, tryk på delingsknappen, åbn indstillingerne, og slå placering fra, før du deler. Hvis du vil fjerne placeringen fra et billede i dit bibliotek, skal du åbne billedets info og vælge, at det ikke skal have nogen placering. Formatly kan også beholde eller fjerne EXIF- og GPS-oplysninger for hvert billede, det konverterer.
Spørgsmål og svar
Er dette værktøj gratis?
Bliver mit billede uploadet?
Ændrer billedet sig, når placeringen fjernes?
Fjerner apps ikke placeringen alligevel?
Kilde: Apple Support: Administrer placeringsmetadata i Fotos. Senest tjekket 4. november 2026